Ik ga het DOEN!

Grenzen stellen geeft veiligheid
november 6, 2017
Ik kan het, ik doe het!
juli 4, 2018
Show all

Taal is een krachtig middel. Je kunt in gesproken taal jouw boodschap uitdragen, je gevoelens uiten, jouw grenzen aangeven, complimenten geven etc. Wanneer je jezelf een doel stelt en je hebt het in je taal gebruik over ; ”Ik ga het proberen om,….”, gebeurt er iets in jouw systeem. Proberen is namelijk geen duidelijke aanzet tot handelen. Proberen is eigenlijk dat je er steeds maar weer naast zit. Je doelen blijven doelen zonder werkelijkheid te worden. Eigenlijk leunt je lijf en je geest lekker achterover zonder initiatieven te nemen. Pas wanneer je jezelf krachtig verwoord door woorden als: “Ik ga het doen, ik wil het, ik ga ervoor!”, ga je richting de door jou gestelde doelen.

We gaan al richting het eind van het jaar. Mooi om alvast je gedachten te laten gaan over de doelen die jij wilt verwezenlijken in 2018. Wat ga jij DOEN?…..

Heb je een steuntje in de rug nodig om jouw doelen te bereiken. Dan kan ik jou daarbij helpen. Om reële doelen voor jezelf te stellen en deze ook te halen. Mooi om dan eind 2018 trots terug te kijken op wat je allemaal wél hebt bereikt! Als dat geen goed voornemen is voor 2018!