Ik ben sterk en kan nog sterker worden

Ik heb gewonnen!
juli 27, 2016
Week tegen pesten: Jij doet ertoe
september 18, 2016
Show all

Gertie Kersten begeleid volwassenen, tieners en kinderen met allerlei hulpvragen in haar praktijk: Helenderwijs. Naast individuele coaching verzorgt ze, samen met Diana de Lange (Ik ben ik counseling), diverse groepstrainingen waaronder de Weerbaarheidtraining voor kinderen én ouders; ‘Ik en jij?! DOEN!’. Diana en Gertie hebben beide een onderwijsachtergrond. Ze vinden het belangrijk om naast 1 op 1 begeleiding in hun eigen praktijk zich ook in te zetten voor groepen.

De groepstraining ‘Ik en jij?! DOEN!’ is voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 11 jaar. Tijdens de training leren de kinderen o.a. om op een krachtige én positieve manier voor zichzelf op te komen. Er wordt gewerkt in een kleine groep van minimaal 8 en maximaal 12 kinderen. Na de Zomervakantie start deze training weer op. Aanmelden kan nu al! In 8 lessen van 1,5 uur gaan we aan de slag met allerlei belangrijke thema’s zoals; wat is het verschil tussen plagen en pesten en hoe ga ik daar handig mee om, hoe stel ik een vraag zodat ik de ander bereik, over ontvangen en incasseren, hoe ga ik om met onbekenden, ik mag nee zeggen en hoe geef ik mijn grenzen aan, ik ben goed zoals ik ben, ik mag anders zijn en hoe doe ik dat, ik vertrouw op mezelf én ik ben trots op mezelf. Voor de ouders zijn er 2 ouderavonden. Tijdens de ouderavonden krijgen ouders inzicht in waar we met de kinderen aan werken en diverse opvoedthema’s staan centraal. Heeft u interesse in deze waardevolle training? Bel of mail dan krijgt u nog meer informatie toegestuurd. Tip: reageer zo snel mogelijk!

 

De Weerbaarheidstraining ‘Ik en jij?! DOEN!’ start op woensdag 14 september, van 15.45 uur t/m 17.15 uur. Locatie de Hussel in Grootebroek. Er kunnen nog kinderen worden aangemeld.

Informatie of bellen via:
dianadelange@quicknet.nl of
gertie@helenderwijs.nl
Diana 06 30085141 of
Gertie 06 44526521.

Op facebook zie www.facebook.com/ikenjijdoen/timeline DOEN